• Olivia Weuro har simmat i NM. Arkivfoto.
Publicerad: söndag, 1 december, 2019 - 17:28, uppdaterad: söndag, 1 december, 2019 - 21:26

Weuro har simmat i NM

Olivia Weuro har varit med landslaget och simmat Nordiska mästerskapen på Färöarna i helgen.

I fredags simmade hon 400 meter fritt och kom på femte plats med tiden 4.17,27. Danskan Amalie Søby Mortensen vann på 4.10,86. I lagkappen 4x200 meter fritt simmade Weuro första sträckan och hade den fjärde snabbaste starttiden, Finland slutade på femte plats.

På lördagen simmade Weuro 200 meter fritt och blev sexa med tiden 2.03,27. Även här blev det dansk seger genom Elisabeth Sabroe Ebbesen som var drygt tre sekunder snabbare än Weuro.

På söndagen var det dags för 100 meter fritt och då kom Weuro på femte plats med tiden 57,05. Sabroe Ebbesen vann även den här sträckan med tiden 55,81.

Fler Nyheter

Holmström 54:a i Marcialonga

Isac Holmström kom på en 54:e plats i Marcialonga. Det 70 km långa loppet i norra Italien vanns av norrmannen Tore Bjørseth Berdal som korsade mållinjen efter 3:05:52.

Hovrätten förkortar körförbud

Hovrätten har förkortat ett körförbud för en man som körde kraftigt berusad i augusti 2017.

Intervjuer med pristagarna från Idrottsgalan

Här hittar du intervjuer med vinnarna från den åländska idrottsgalan.

Vinnarna vid årets idrottsgala

Här hittar ni alla vinnarna vid den åländska idrottsgalan.

Vinst för IFK i bottenstriden

Pontus Nylén efter matchen mot Farsta
I bottenstriden av fortsättningsserien i Hockeytrean Östra lyckades herrarna i IFK Mariehamn vinna hemma på Islandia med 6-4 över Farsta IF.

Kontraktet säkrat för MLK

Zacharias Forsström efter dubbelvinsten
Herrarna i MLK Tennis tog en övertygande seger idag med 4-0 mot Ettan hemma på Bollhalla. Detta innebär också att MLK har säkrat kontraktet och får fortsätta spela i division ett nästa år.

Team Åland bowling - årets öspelspärla

Under kvällen delade Stiftelsen Åland Island Games -91 ut utmärkelsen årets öspelspärla. Det var de åländska bowlarna som fick äntra scenen för att ta emot en helt ny pokal.

Cupförlust för IFK

I det första riktiga testet för IFK Mariehamns fotbollsherrar och även tränaren Lukas Syberyjski slutade med förlust. Matchen mellan Inter och IFK Mariehamn slutade 3-0.

Lyngander och Björling leder Geta

Gun-Britt Lyngander fortsätter som ordförande i fullmäktige i Geta och Ingvar Björling svingar klubban i kommunstyrelsen.