Publicerad: lördag, 14 augusti, 2021 - 20:44
  • Lucas Eriksson stod för två sena mål när JIK vann. Arkivfoto: Victor Enberg

Vinst för Jomalas fotbollsherrar

Jomala IK vann lördagens hemmamatch mot EuPa med 5-4 i herrarnas division 4 efter att ha vänt underläge två gånger.

Bortalaget från Eura tog ledningen efter 17 minuter och i den 24:e minuten hade ställningen hunnit bli 3-2 till JIK. Jeremiah Helen satte kvitteringen, ledningsmålet kom genom ett självmål och Robbie Moliis utökade till 3-1, innan EuPa reducerade.

I den andra halvleken gick EuPa upp i ledning, efter att man kvitterade i den 64:e minuten och gjorde 3-4 i den 66:e. Vid 88 spelade minuter kvitterade Lucas Eriksson och efter 90 minuter fick Jomala en straff, som Lucas Eriksson förvaltade och JIK tog alltså segern med 5-4.

JIK har nu två vinster på sju matcher och ligger nia i sin grupp i division 4.