Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 30 januari, 2013 - 14:15Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Viking Line försvarar spritreglerna

-Viking Line har absolut inte sagt att Viking Grace är en lyxprodukt få förunnat. Det säger nu Viking Lines vd Mikael Backman med anledning av de tidningsartiklar som varit om begränsandet av alkoholförsäljningen ombord. Begränsningen gäller enbart kryssningsresenärer på m/s Viking Grace fredags- och lördagskvällar från Åbo. -Samtliga resenärer får köpa taxfree-varor som tidigare, men de som kryssar från Åbo de kvällarna med vändande båt får bara köpa alkohol under returresan följande dag, säger Mikael Backman. Han betonar ändå att färjans barer och restauranger har öppet precis som vanligt. Enligt Backman är förbudet ett svar på önskemål som rederiet fått från kunder som vill ha det lugnt i hytterna. Redan tidigare har det varit förbjudet att i hytterna dricka alkohol som köpts i taxfree-butiken.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »