Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 12 februari, 2021 - 15:43Uppdaterad: fredag, 12 februari, 2021 - 17:09

Viking Line förlänger sina permitteringar

Permitteringarna för Viking Lines land- och sjöpersonal förlängs till mars 2022.

– På grund av hur läget ser ut just nu så måste vi förlänga våra permitteringar. Förlängningen är uppskattad att räcka högst till mars 2022, men vi hoppas naturligtvis på att det kan bli en kortare period, säger Viking Lines informationsdirektör Johanna Boijer-Svahnström.

Datumet kan alltså ändras, men det måste finnas ett datum angett i den information som skickas till personalen. Redan i fjol trodde Viking Line att trafiken skulle komma igång snabbare än den gjort, men reserestriktionerna har pressat branschen hårt.

–Den största orsaken är att vaccinationerna inte har kommit igång ordentligt. Vi hoppas verkligen att läget förbättras så att trafiken kan vara igång som vanligt, i alla fall till sommaren, säger Johanna Boijer-Svahnström.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »