Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 13 december, 2010 - 07:16Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Våldtäktsmisstänkte mannen<br>har antastat åtta andra

Den man i 30-årsåldern som greps och anhölls misstänkt för våldtäkten mot en ung kvinna i närheten av Nabbens småbåtshamn för en vecka sedan har antastat en rad andra kvinnor. Åtta kvinnor, den yngsta bara 14 år, har kontaktat polisen och berättat att mannen tidigare försökt locka med sig dem i sin bil. I fredags eftermiddag försattes den misstänkte mannen dock på fri fot. Vid häktningsförhandlingarna ansåg tingsrätten inte att det fanns skälig misstanke mot mannen, alltså att han inte kan misstänkas ha begått våldtäkten. -Men utredningen fortsätter. Han är fortfarande misstänkt, och vi hoppas kunna lösa fallet. Vi anser oss ha så mycket på fötterna att vi tror oss veta att detta handlar om rätt man, säger kommissarie Olof Lindqvist som leder polisens förundersökning.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »