Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 8 december, 2019 - 13:19Uppdaterad: söndag, 8 december, 2019 - 17:41

Uppdaterad: Ålänning försvunnen i Stockholm

En åländsk man i 75-årsåldern anmäldes försvunnen vid 17.30-tiden på lördagen, det skriver Aftonbladet.

Mannen var på besök på Skansen med sin fru då han försvann. Svenska polisen skriver på sin hemsida att mannen är kontaktsökande och har en sjukdom som gör att han har svårt att orientera sig i tid och rum. Polisen satte in hundpatruller, motorcykelpoliser, helikopter och uniformerad personal i sökandet, och man gick ut med ett signalement. Vid 17.30-tiden på söndagen säger polisens presstalesman Anders Bryngelsson till Ålands Radio att mannen ännu inte är återfunnen.
- Vi har kollat med sjukhusen men han har inte identifierats där och sjöpolisen har avslutat sin sökinsats. Nu har vi fortfarande polispatruller ute och letar efter honom och vi har gått ut med ett signalement så vi hoppas vi ska få in tips, säger Bryngelsson.
Signalementet polisen gått ut med är att det rör sig om en 75-årig man, 170 cm lång med medelbrunt lite lockigt hår. Vid försvinnandet bar han en blå duffel med huva och svarta byxor.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »