Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 7 december, 2010 - 16:18Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Ung kvinna våldtagen<br>vid Nabbens småbåtshamn

En ung kvinna anmälde sent i går kväll till polisen att en man förgripit sig på henne i närheten av Nabbens småbåtshamn i Mariehamn. Kvinnan tvingades in i en bil i närheten i Ålandsbanken i Strandnäs och kördes via Hindersböle till vägen ner till Nabbens småbåtshamn där övergreppet skedde. Brottet skedde mellan klockan 21 och 22 på måndagskvällen och rubriceras som våldtäkt. Polisen har uppgifter om att en ung man var på väg från småbåtshamnen efter att övergreppet skedde och bilen med mannen och den unga kvinnan lämnat platsen. Polisen vill komma i kontakt med honom eftersom han troligen observerat bilen. Polisen vill också komma i kontakt med andra som kan ha gjort iakttagelser i närheten av Ålandsbanken i Strandnäs eller på sträckan Strandhagsvägen, Backebergs sportfält, Lemlandsvägen och söderut mot Nabbens småbåtshamn.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »