Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 13 november, 2017 - 13:20Uppdaterad: måndag, 13 november, 2017 - 15:28
  • Terese Flöjt jobbar med stadens sponsorpolicy. Arkivfoto: Hasse Persson-Bru

Tydligare sponsorpolicy i Mariehamn

-Vi arbetar med att ta fram en sponsorpolicy och vill tydliggöra den ömsesidiga nyttan av ett avtal. Det säger Terese Flöjt som ansvarar för stadens sponsoravtal. Enligt henne blir det inga stora förändringar men hon betonar att den som är sponsor bör kunna räkna hem investeringen på något sätt.

Frågan om sponsring lär leda till en politisk debatt dels för att en motion lämnats till stadsfullmäktige med krav på en transparent sponsorpolicy och dels för att

Rockoff-arrangören Dennis Jansson i en insändare i fredags uttryckt sin besvikelse över att staden inte längre ger festivalen finansiellt stöd.

-I år var första gången Rockoff inte fick kontanter men fortsättningsvis använda torget hyresfritt, säger Terese Flöjt. Enligt henne är det värt över 12.000 euro enligt de taxor stadsfullmäktige slagit fast.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »