Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 7 januari, 2021 - 11:14Uppdaterad: torsdag, 7 januari, 2021 - 17:25
  • IFK Mariehamn stärks med lån från Parma.

Två spelare från Parma till IFK

IFK Mariehamn lånar två spelare från den italienska klubben Parma den kommande säsongen.

Det är den 21-årige anfallaren Muhamed Tehe Olawale som senaste säsong var utlånad till TPS och spelade 21 matcher i ligan och gjorde tre mål. Den andra spelaren är 20-årige mittfältaren Muossa Kone som kommer från Parmas U19-lag. Båda spelarna är hemma från Elfenbenskusten.

-Vi har erbjudits en möjlighet från Parma att låna dessa unga lovande spelare under inkommande säsong och ser det som en bonus att bredda spelartruppen samtidigt som vi får tillgång till två bra spelare som har skolats i Parma. De är spelare som vi får chansen att utveckla under säsongen och som kan bidra till laget om allt stämmer för dem hos oss och de är helt klart utmanarspelare som kan få sitt genombrott, kommenterar klubbdirektör Peter Mattsson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »