Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 14 mars, 2022 - 06:11Uppdaterad: måndag, 14 mars, 2022 - 07:45

Två greps av polisen

Polisen grep två personer i helgen, den ena för att ha hotat en annan med ett eggvapen och den andra för att ha uppträtt störande.

Båda personerna greps natten mellan fredag och lördag. Polisen fick en anmälan om att en person hade blivit hotad med ett eggvapen och när patrullen kom till platsen visade det sig att en man hade misshandlat en annan man och även hotat den andra mannen samtidigt som han höll i ett eggvapen. Mannen greps och är misstänkt för misshandel, olaga hot och lindrig skadegörelse.

Den andra personen som polisen grep hade uppträtt störande och vägrade att lämna ett område trots uppmaningar från övervakande väktare.

Utöver det fick två förare böter för att ha kört för fort i Mariehamn, en tredje förare fick böter för att den inte stannade för en fotgängare vid ett övergångsställe och i Jomala fick en fjärde förare böter för att ha använt telefon under färden.

Tidigare under förra veckan stoppades en förare i Geta som körde för fort och föraren testade även positivt för att ha använt cannabis. Föraren misstänks för rattfylleri och straffbart bruk av narkotika.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »