Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 1 oktober, 2023 - 11:00Uppdaterad: söndag, 1 oktober, 2023 - 11:00

Trafikreglering på del av Hammarlandsvägen från och med måndag

Det utförs fräsnings- och beläggningsarbeten på en del av Hammarlandsvägen mellan korsningen Hammarlandsvägen-Södersundavägen och korsningen Hammarlandsvägen-Ödanbölevägen från och med måndagen den 2 oktober till och med onsdagen den 4 oktober. 

Hastighetsbegränsningen sänks under arbetets gång till 50 kilometer i timmen för hela arbetsområdet. Trafiken kommer att ledas av lotsbil när arbetet pågår och det kan innebära köbildning. 
- Vi ber därför trafikanter vara ute i god tid, för att undvika förseningar. Följ trafikanvisning och vägmärken på platsen. Ålands landskapsregering uppmanar alla att köra försiktigt och ta hänsyn till medtrafikanter och de som arbetar på vägen, skriver landskapsregeringen. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »