Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 26 april, 2021 - 07:58Uppdaterad: måndag, 26 april, 2021 - 10:49
  • Tre trafikolyckor skedde i helgen. Foto ÅRTV

Trafikolyckor och fester sysselsatte polisen

Polisen tystade under natten mellan fredag och lördag ner ett par hemmafester.

Utöver det blev polisen sent på natten kallad till ett bråk mellan ungdomar vid parkeringen i Västra hamnen i Mariehamn. På plats kunde patrullerna konstatera att ingenting värre hade hänt men ett tiotal personer avvisades från platsen.

På lördagen inträffade två trafikolyckor i Godby, Finström. Polisen åkte till platsen båda gångerna. Första olyckan utreds nu med rubricering äventyrande av trafiksäkerheten. Den andra var en lindrigare förseelse och utredningen avslutades genast på händelseplatsen.

En trafikolycka inträffade också natten mellan lördag och söndag i Lumparland. En personbilsförare miste av okänd anledning herraväldet över fordonet, och körde av vägen till vänster. Färden tog stopp i en bergvägg och fordonet rullade runt på sida. Föraren var vid medvetande, men fördes med ambulans till akuten för kontroll. Polisen utreder ärendet som äventyrande av trafiksäkerheten. Alkohol har uteslutits som en faktor till olyckan.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »