Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 21 december, 2022 - 05:56Uppdaterad: onsdag, 21 december, 2022 - 07:47
  • Annika Lepistö till vänster och Kimberly Terry till höger. Foto: ÅNoM

Terry ny ordförande för Ålands Natur & Miljö

Kimberly Terry valdes till ny ordförande för Ålands Natur & Miljö på ett extrainsatt medlemsmöte den 12 december.

Kimberly Terry är bosatt i Lumparland och studerar miljö- och marinbiologi vid Åbo Akademi. Hon har också under en period jobbat för föreningens projekt Städa Åland och är på så sätt redan väl bekant med föreningen. Hon tar över efter nuvarande ordförande Annika Lepistö den 1 februari nästa år.

-För mig är gemenskapen i Ålands Natur & Miljö den viktigaste biten. Djur och natur är det som är allra viktigast för mig, och här vet jag att jag träffar människor som bryr sig om samma saker. Jag vill vara del av en tid när människan börjar tänka om och göra annorlunda; att vi börjar agera för att inte skada naturen mer, och på riktigt inser att vi är en del av naturen, säger Kimberly Terry i ett pressmeddelande.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »