Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 12 juli, 2018 - 12:04
  • Att få tag i Magnus Ivarsson är inte lätt. Arkivfoto: Henrik Säll.

Svårt att nå Air Leaps vd

Det är inte lätt att få klarhet i om Air Leap faktiskt tänker inleda trafik på Åbolinjen i morgon, vilket deras vd Magnus Ivarsson meddelat landskapsregeringens infrastrukturavdelning att man har planer på.

När Ålands Radio i går fick kontakt med Air Leaps trafikavdelning sade en person där att bolaget har planer på att ta över trafiken, men i september. ”Men tala med vår vd Magnus Ivarsson, jag vet att det finns i våra planer men det är han som har koll på datumet”, var budskapet.

Att nå Magnus Ivarsson är däremot inte lätt. Ålands Radio har ringt honom otaliga gånger de senaste veckorna och lyckades till slut boka in en intervju till i dag på förmiddagen. Men kort efter att den bokningen gjorts återkom Air Leap och sade att Ivarsson inte kommer att ge några kommentarer utan att ett pressmeddelande skickas ut inom kort. I dag har han inte svarat i telefon.

På infrastrukturavdelningen har man inte heller hört något av Ivarsson sedan i tisdags, men man försöker få kontakt med honom i dag.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »