Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 2 januari, 2011 - 11:30Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Succé för extrainsatta bussar

Det blev succé för bussbolaget Röde Orms två extrainsatta bussar i Mariehamn under nyårskvällen. 1.500 människor åkte med bussarna som var insatta efter ett medborgarinitiativ. Det är så många passagerare att Röde Orm redan har börjat prata om att sätta in fyra extrabussar till nästa nyårsafton. På förhand var bussbolaget oroligt för att informationen om bussarna inte skulle gå fram, men nu gick det så bra att man inte kunde ta med alla resenärer. Trots det var det få sura miner, och Röde orms vd Uffe Grüssner berättar att man till och med möttes av applåder när man kom och hämtade upp ressugna som inte fått plats. -Stämningen var fantastisk! Under mina 40 år i branschen har jag aldrig varit med om någonting liknande. Ett gäng började sjunga och sedan började hela bussen sjunga, säger Uffe Grüssner som själv åkte med bussarna.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »