Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 3 mars, 2021 - 15:13Uppdaterad: onsdag, 3 mars, 2021 - 16:24
  • Skärmbild från Visit Åland.

Stort intresse för resande till sommaren

En av undersökningarna som Visit Åland har gjort bland befolkningen i södra Finland visar att hälften av finländarna inte vill resa med färjan under pandemin. Niko Micklin, kommunikations- och försäljningsansvarig, berättar att det ändå finns ett stort intresse att resa till sommaren.

- Det är många destinationer som tror på detta år vilket Åland också måste göra. Finländarna och svenskarna är sugna på att resa, säger han.

Niko Micklin berättar att pandemin har lämnat sina spår efter sig i marknaden. Det har blivit dyrare att marknadsföra och i år tävlar flera aktörer om samma kunder. En bild som lagtingets vice-talman, Roger Nordlund delar.

- Det finns en jättehård konkurrens. Åland är fint men det finns fantastiska fina platser både i Sverige och Finland, säger han.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »