Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 2 juni, 2010 - 15:24Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Stor efterfrågan på hus i Föglö

-Det är stor efterfrågan på bostäder i Föglö just nu. Alla lägenheter som ägs av Föglö Fastighets AB är uthyrda, och folk frågar efter framför allt små lägenheter. Det säger styrelseordförande i fastighetsbolaget Kurt Gustafsson.Det är också många som ringer till kommunkansliet och frågar efter äldre hus att hyra berättar kommundirektör Niklas Eriksson. Kommunstyrelsen diskuterade i går bostadssituationen och kommunen är intresserad av att det byggs ytterligare ett radhus, inte minst med tanke på det nya fiskföretaget MAT Fish som håller på att rekrytera arbetskraft just nu. Också Ålands fiskförädling efterfrågar mer bostäder.-Det som byggs framöver ska ha sjöutsikt, för det är det folk frågar efter, säger Niklas Eriksson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »