Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 1 december, 2023 - 09:19Uppdaterad: fredag, 1 december, 2023 - 13:03
  • Spåren efter att stadsbussen åkte av vägen. Foto: Rasmus Karlsson

Stadsbussen åkte av vägen och tre olyckor med personbilar

Stadsbussen åkte av vägen på Grindmattesvägen i närheten av Ålands musikinstitut på fredagsmorgonen.

Passagerarna hade lämnat händelseplatsen då polisen anlände. Polisen dirigerade trafiken och ärendet utreds som trafikförseelse. Inga personskador uppstod.

Dessutom har det varit avåkningar med personbilar under det senaste dygnet. På torsdagsmorgonen skedde en trafikolycka på Svibyvägen i Jomala där en personbilsförare vid en högersväng tappade kontrollen över sitt fordon och kolliderade med en trafikskylt. Ärendet utreds som äventyrande av trafiksäkerheten. Inga personskador.

På Hammarlandsvägen i Jomala fick en personbilsförare på i går morse sladd med sitt fordon så det kolliderade med en motkommande personbil. Ärendet utreds som äventyrande av trafiksäkerheten. Inga personskador.

På torsdagskvällen anmäldes till polisen om en trafikolycka på Nya Godbyvägen i Jomala. Föraren till en personbil hade tappat kontrollen över sitt fordon och kört ner i diket. Förarens blåstest i polisens alkometer gav anledning att misstänka föraren för grovt rattfylleri. Föraren delgavs körförbud och misstänks även för äventyrande av trafiksäkerheten. Inga personskador.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »