Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 18 februari, 2019 - 09:11Uppdaterad: måndag, 18 februari, 2019 - 09:12
  • Lindrigt bedrägeri för obetalda taxifärder. Arkivfoto: Malin Lundberg.

Springnota på taxi, misshandel och tobakssnatteri

En person misstänks för flera fall av lindriga bedrägerier efter att ha åkt taxi utan att kunna betala. Chauffören stoppades av polispatrull på Nygatan under lördagen och omständigheter som följde gjorde att den misstänkte greps, enligt ett pressmeddelande från polisen.

En person misshandlades med ett föremål av glas på Torggatan under lördagskvällen och en misstänkt person greps. Polisen uppger att skadorna är lindriga.

Polisen kallades till ett kryssningsfartyg som anlände till Mariehamn under natten till söndag, efter att personalen ombord haft problem med en berusad, aggressiv och störande resenär som dessutom försökte hoppa överbord.

Under helgen har också en anmälan om snatteri kommit in, efter att två personer stal tobaksvaror i en mataffär i Mariehamn. Händelsen fastnade på övervakningskamera men de misstänkta hade hunnit lämna platsen när polisen kom fram.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »