Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 11 februari, 2011 - 11:55Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Snökaoset ger trafikproblem

Snökaoset har ställt till det i trafiken på olika håll i landskapet. Vägjouren har haft fullt upp hela natten, värst är blåsten som gör att det bildas drivor på vägarna, och polisen säger att framkomligheten i natt var dålig. Vägjouren kommer att hålla full bemanning på vägarna till dagens slut, och bärgningsföretagen har fullt upp och man kan i dag få vänta på bilbärgning. M/s Spoven på Asterholmalinjen står för tillfället stilla på grund av den hårda vinden och snöfallet. De som planerat att resa med Spoven bör kontakta färjan. Eckerölinjens m/s Eckerös morgonturer ställdes i morse in, men från klockan 13.30 är färjan åter i trafik. Viking Line och Tallink Silja har trafikerar som normalt i dag trots ovädret. Air Åland har flugit normalt i dag, men en del förseningar har inträffat från Arlanda på grund av att man där endast hållit en landningsbana öppen. Trafiken på Helsingfors har gått punktligt.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »