Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 2 januari, 2020 - 14:20Uppdaterad: torsdag, 2 januari, 2020 - 15:47
  • Saltviks kommundirektör Ewa Danielsson tror sig ha identifierat handlingarna i postlådan, men uppmanar för säkerhets skull de som vet med sig att har lämnat post, att kontakta kommunkansliet. Foto: Eva Ringbom-Fonsell.

Smällare förstörde myndighetspost

Under nyårshelgen har en smällare lagts i kommunens postlåda i Saltvik, vilket gjort att innehållet i lådan mest bestod av aska när den väl tömdes.

Om man vet med sig att man har lämnat post i kommunens brevlåda under nyårsafton eller nyårsdagen uppmanas man därför ta kontakt med kommunkansliet, för att säkerställa att handlingarna når fram. Om man vet något om skadegörelsen uppmanas man kontakta polisen.

- Vi hoppas att någon har gjort det i oförstånd, men det är ändå allvarligt eftersom det är handlingar som ska till en myndighet, säger Saltviks kommundirektör Ewa Danielsson till Ålands Radio.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »