Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 24 mars, 2010 - 11:31Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Skarvenutredning hemligstämplad

Den utredning som landskapet låtit göra när det gäller orsakerna till att landskapsfärjan Skarven blev så försenad från varvet i Litauen, den utredningen är hemligstämplad. I eftermiddag har landskapets förvaltningschef Arne Selander kallat till presskonferens, som det heter i kallelsen "med anledning av att revisionsbyråns granskningsrapport gällande skärgårdsfärjan Skarven är klar". Men rapporten blir inte offentlig, -Nej det blir den inte, men vi kommer att informera om den, säger Arne Selander. Selander kommer alltså att berätta om vad som står i rapporten, men varför man inte offentliggör utredningen vill han inte avslöja. -Det kommer jag att berätta om på presskonferensen, säger Arne Selander.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »