Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 15 januari, 2020 - 14:45Uppdaterad: onsdag, 15 januari, 2020 - 15:58

Samlingshus väntas bli försenat

Det nya samlingshuset i Jomala väntas igen bli försenat. Det framkom under det arbetsplatsmöte som Jomala kommun höll idag.

- Hans Mattsson ska komma in med en ny tidsplan och vi väntar oss ett nytt datum, säger Magnus Nordin som är teknisk chef på Jomala kommun.

Arbetet med det nya samlingshuset som skulle vara klart i december har redan en gång tidigare fått datumet för färdigställandet framskjutet till sista januari. Den dagliga verksamheten kommer inte att påverkas av att bygget inte blir färdigt sista januari enligt Magnus Nordin.

- Vi har säkrat upp barnomsorgsplatserna genom en ny avdelning på ett annat dagis, skolan har en gymnastikhall och biblioteket har också lokaler så situationen är inte akut, avslutar Nordin.

Det nya datumet för när samlingshuset ska vara klart meddelas nästa vecka.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »