Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 24 mars, 2010 - 15:50Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Runar K slutar stödja LR i lagtinget

Tidigare trafikministern Runar Karlsson är kritisk till att landskapsregeringen har valt att göra en polissak av utredningen kring Skarven. Från och med i dag slutar han att ge stöd till landskapsregeringen, detta trots att han är ledamot för centern i lagtinget. Han tycker själv inte att han har gjort något brottsligt, trots att han var ansvarig trafikminister när händelserna inträffade. -Jag är mycket förvånad över att man valt att göra en polisanmälan. Saken är egentligen redan utredd. Det borde gå att lösa internt, säger Runar Karlsson. Han säger också att han inte kan ge landskapsregeringen fortsatt stöd efter det här. -Det är bara 18 ledamöter i lagtinget som stöder regeringen nu, inte 19 som det var innan presskonferensen, säger Runar Karlsson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »