Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 10 februari, 2010 - 11:26Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:23

Roger Eriksson i debatt om nya spellagen

Som bäst pågår arbetet med att förnya spellagstiftningen i riket, vilket är en fråga som landskapsregeringen följer noga. Om en vecka anordnas ett spelseminarium i Helsingfors där internetbaserade spel ska diskuteras. I seminariet ska kansliminister Roger Eriksson delta.-Det är viktigt att markera den åländska ståndpunkten. Verksamhetsförutsättningarna för åländska PAF får inte försämras genom ny lagstiftning i riket, säger Eriksson. En paneldiskussion ska hållas under seminariet och där deltar förutom Roger Eriksson också representanter för olika statliga myndigheter, representanter för spelbolagen RAY, PAF och Unibet.Tidigare har spelbolag som RAY inte erbjudit spel på nätet, men i år lanserar de nätspel som motvikt till alla utländska spelsidor.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »