Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 12 juli, 2018 - 11:20Uppdaterad: torsdag, 12 juli, 2018 - 12:39
  • ÅMHM kan inte behandla alkoholtillståndet för Rockoff än. Arkivfoto: Cecilia Ekströmer.

Rockoffavtalets giltighet ska kontrolleras

Det har hittills inte gjort några framsteg med Rockoffs hyresavtal, just nu ska giltigheten av det undertecknade avtalet kontrolleras av semesterlediga kanslichefen Emma Dahlén, som är den som undertecknat avtalet från staden.

Mariehamns stad fick igår in ett undertecknat hyresavtal från Rockoff, men med reservationer från arrangören på punkt fem. Det innebär att de inlämnade pappren ska ses som ett anbud, inte ett accepterat avtal, sa stadens verksamhetsutvecklare Terese Flöjt igår till Ålands radio.

Sent i går eftermiddag skickade Rockoff även in ett förtydligande via mejl till Mariehamns stad, men Terese Flöjt säger att kanslichefen är den som får ta ställning till det. Även ÅMHM väntar på ett giltigt hyresavtal innan de kan ta beslut om utskänkningstillstånd säger Helena Schubert på myndigheten.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »