• Arkivfoto från 2018
Publicerad: tisdag, 12 november, 2019 - 13:24, uppdaterad: tisdag, 12 november, 2019 - 13:24

Riefner klar för ÅU

Åland United presenterade i dag det tredje nyförvärvet inför den kommande säsongen i amerikanska Ashley Riefner.

Riefner har spelat i Damernas liga sedan 2016 med först PK-35 Vanda och senaste säsong i HJK. Under de åren har hon blivit mästare tre gånger och vunnit cupen vid ett par tillfällen. Hittills har Riefner spelat 78 tävlingsmatcher i Finland och gjort 21 mål. 26-åringen håller mest till på kanten i en offensiv roll.

- Mitt intryck av Åland är något som faktiskt slagit mig varje gång jag varit på ön. Det verkar vara en plats som är fullständigt fokuserad på fotboll men på samma gång fylld med vänliga människor och vackra landskap. Min önskan är att få utveckla mitt spel allt mer och att kunna utnyttja allt som Åland har att erbjuda. Jag är ivrig och känner mig beredd på denna nya utmaning, säger Ashley Riefner i ett pressmeddelande från klubben.

Fler Nyheter

Full pott för MLK

Zacharias Forsström efter vinsten mot TCT
4-0 vann MLK med för andra gången denna helgen när hemmalaget välkomnade TCT till Bollhalla. En match som bjöd på långa bollar med bra spel och där slutresultatet ändå speglade hur matcherna hade spelats.

IFK Mariehamn utklassade Ormsta

Otto Silfver efter matchen mot Ormsta
Hockeyherrarna i IFK Mariehamn tog en väldigt betryggande seger hemma på Islandia med 9-2 (3-1, 3-1, 3-0). I matchens första minut gör IFK:s Robin Englund 1-0. Därmed skrev han in sig i historieböckerna genom att bli den person med flest poäng någonsin i division tre, 412 poäng allt som allt.

Holmström 54:a i Marcialonga

Isac Holmström om Marcialonga 2020
Isac Holmström kom på en 54:e plats i Marcialonga. Det 70 km långa loppet i norra Italien vanns av norrmannen Tore Bjørseth Berdal som korsade mållinjen efter 3:05:52.

Hovrätten förkortar körförbud

Hovrätten har förkortat ett körförbud för en man som körde kraftigt berusad i augusti 2017.

Intervjuer med pristagarna från Idrottsgalan

Här hittar du intervjuer med vinnarna från den åländska idrottsgalan.

Vinnarna vid årets idrottsgala

Här hittar ni alla vinnarna vid den åländska idrottsgalan.

Vinst för IFK i bottenstriden

Pontus Nylén efter matchen mot Farsta
I bottenstriden av fortsättningsserien i Hockeytrean Östra lyckades herrarna i IFK Mariehamn vinna hemma på Islandia med 6-4 över Farsta IF.

Kontraktet säkrat för MLK

Zacharias Forsström efter dubbelvinsten
Herrarna i MLK Tennis tog en övertygande seger idag med 4-0 mot Ettan hemma på Bollhalla. Detta innebär också att MLK har säkrat kontraktet och får fortsätta spela i division ett nästa år.

Team Åland bowling - årets öspelspärla

Under kvällen delade Stiftelsen Åland Island Games -91 ut utmärkelsen årets öspelspärla. Det var de åländska bowlarna som fick äntra scenen för att ta emot en helt ny pokal.