Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 12 november, 2019 - 13:24Uppdaterad: tisdag, 12 november, 2019 - 13:24

Riefner klar för ÅU

Åland United presenterade i dag det tredje nyförvärvet inför den kommande säsongen i amerikanska Ashley Riefner.

Riefner har spelat i Damernas liga sedan 2016 med först PK-35 Vanda och senaste säsong i HJK. Under de åren har hon blivit mästare tre gånger och vunnit cupen vid ett par tillfällen. Hittills har Riefner spelat 78 tävlingsmatcher i Finland och gjort 21 mål. 26-åringen håller mest till på kanten i en offensiv roll.

- Mitt intryck av Åland är något som faktiskt slagit mig varje gång jag varit på ön. Det verkar vara en plats som är fullständigt fokuserad på fotboll men på samma gång fylld med vänliga människor och vackra landskap. Min önskan är att få utveckla mitt spel allt mer och att kunna utnyttja allt som Åland har att erbjuda. Jag är ivrig och känner mig beredd på denna nya utmaning, säger Ashley Riefner i ett pressmeddelande från klubben.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »