Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 30 juli, 2021 - 06:24Uppdaterad: fredag, 30 juli, 2021 - 09:14
  • Restauranger rekommenderas att begränsa serveringstiderna för alkoholdrycker till klockan 24.00. Arkivfoto: Johan Ågren.

Restauranger fick nya rekommendationer

Restaurangerna på Åland fick nya rekommendationer att förhålla sig till efter landskapsregeringens presskonferens på torsdagen.

Alla restauranger rekommenderas, med omedelbar verkan, att begränsa serveringstiderna för alkoholdrycker till klockan 24.00 och öppettider till klockan 01.00 efter den senaste tidens fall av covid-19.

- Vi kommer att stänga klockan 01.00. Vi har normalt öppet till klockan 02.00 så skillnaden för oss är inte så stor. Men det är sista helgen med Rockoff och det brukar vara mycket folk i omlopp så någonstans kommer det att märkas, säger Zaida Blomsterlund på Park restaurang och bar.

Ålands Radio gjorde en rundringning till några restauranger under torsdagskvällen och Arken Garden kommer att följa rekommendationerna medan Indigo restaurang och bar inte hade hunnit ta några definitiva beslut.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »