Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 9 april, 2020 - 07:04Uppdaterad: torsdag, 9 april, 2020 - 11:16

Polisen utreder olaga hot

Polisen utreder ett ärende om olaga hot efter bråk mellan grannar.

Polisen kallades till en plats på landsbygden där grannar inte kom överens om saker och ting och nu utreder polisen alltså ärendet.
Utöver det fick några fordonsförare böter under kvällen och natten. På Sviby bron var det en förare som körde för fort och fick 200 euro i böter. En annan förare struntade i väjningsplikten i Sviby, Jomala, och det räknas som äventyrande av trafiksäkerheten, vilket gav 14 dagsböter. Senare påträffades ett fordon i centrum av Mariehamn där brister som påpekats av bilbesiktningen inte blivit åtgärdade, det kostade fordonsföraren 70 euro i böter.
Tills sist fick polisen också starta en utredning om misstänkt skadegörelse på en fastighet längs Torggatan efter att en väktare larmat polisen om saken.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »