Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 7 mars, 2021 - 14:56Uppdaterad: söndag, 7 mars, 2021 - 16:53
  • Genrebild. Foto: Ida Jansson.

Polisen tystade hemmafester

Polisen rapporterar om att de blev tvungna att tysta ner ett par hemmafester i Mariehamn natten mellan fredag och lördag.

Festerna hade stört grannarna och därför blev polisen kallad till festerna. På en av festerna fanns ett flertal minderåriga och det innebar att polisen upprättade en barnskyddsanmälan som vidarebefodrades till KST.

På fredagen skedde en bilolycka där en personbilsförare som körde på Kalmarnäsvägen i Jomala tappade kontrollen över sitt fordon i det hala väglaget. Föraren kom delvis över på den motkommande trafikens körfält och fordonet kolliderade med en motkommande personbil. Hastigheten var låg och förarna av fordonen klarade sig båda utan personskador. Fordonen fick skador längs med sidorna. Polisen utreder ärendet som äventyrande av trafiksäkerheten. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »