Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 8 juli, 2024 - 06:00

Polisen rustar för TSR och Rockoff

Juli är den mest arbetsdryga månaden för polisen, men bemanningsnivån ser förhållandevis god ut enligt kommissarie Tommy Thörnroos vid Ålands polismyndighet.  

– Under tyngdpunktstider har vi möjlighet att få bistånd av både andra myndigheter men även andra polisområden i Finland, säger Thörnroos.

Exempelvis om man tidigare år har sett poliser till häst så har de kommit från Helsingfors. Planeringen kring en av de mest hektiska veckorna i sommar, när både Rockoff och Tall Ships Races äger rum, pågår fortfarande. 
– Vi kommer att vara närvarande både uniformerat och civilt kring alla de här eventen och även runtom på hela Åland, om inte annat bara för att synas och finnas till hands när och om vi behövs, säger Tommy Thörnroos.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »