Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 9 februari, 2019 - 12:25

Polisen hade en hel del att stå i

Under fredagen och natten till lördagen hade polisen en hel del att stå i och kallades till flera olika uppdrag.

I trafiken var det en mindre olycka mellan två personbilar på Västra utfarten. Sammanstötningen mellan de båda fordonen var ett resultat av att en förare hade förberett sig för att svänga vänster och de bakomvarande fordonet hade inte hunnit iakttaga detta i tid. Lite senare fick polisen uppgifter om att ett par travhästar med tillhörande sulky sprang lösa utan sina förare i en landsortskommun. När väl polisen kommit framtill platsen hade samtliga hästar fångats in.

Ungdomspolisen ordnande en egen inbjudan till en hemmafest med flertalet minderåriga där de flesta festdeltagarna tog till flykten. Under ordningsövervakning på Nygatan vid krogstängning fick polisen ingripa då två av de ca. 12 personer som samlats vid pizzacantinen för utfodring lyckats trassla ihop sig i varandra på ett aggressivt sätt. Och sjöbevakningen på Kökar assisterade polisen vid ett familjegräl som pågick sent utåt småtimmarna. Sjöbevakningspatrullen löste bekymret på plats, alkohol fanns med i bilden.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »