Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 3 augusti, 2021 - 06:15Uppdaterad: tisdag, 3 augusti, 2021 - 10:37

Paf nu nummer sex i Sverige

Igår slutförde Ålands penningautomatförening, Paf, en affär där det köpte två svensklicensierade spelbolag som totalt driver tre olika spelsidor.

Köpet innebär att Paf blir det sjätte största spelbolaget i Sverige, något som Pafs vd Christer Fahlstedt beskriver som ”roligt och rätt”.

-Vi tror ju på den svenska reglerade marknaden. Det ska man veta, att den har sina utmaningar och problem men långsiktigt så tror vi att det kommer att bli bra och vi ser att vi är kapabla att konkurrera på ett framgångsrikt sätt, säger han.

Christer Fahlstedt säger att de tillsammans med säljaren Hero Gaming, ”precis som brukligt är”, kommit överens om att inte avslöja några belopp, men att det för Paf är en stor affär.

I de nyinköpta spelbolagen kommer man att införa samma riktlinjer för spelandet som finns i Paf:s övriga spelverksamhet, bland annat den årliga förlustgränsen om 20.000 euro. Att göra detta, trots att man riskerar att förlora de stora spelarna, var en självklarhet, säger han.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »