Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 29 december, 2020 - 14:22Uppdaterad: tisdag, 29 december, 2020 - 15:24
  • Oscar Wiklöf snart 18 år skriver ett två-årigt kontrakt med IFK Mariehamn. Fot: IFK Mariehamn

Oscar Wiklöf skriver två-årigt kontrakt med IFK

Snart 18-årige Oscar Wiklöf skriver ett tvåårskontrakt med IFK Mariehamn.

Han är fostrad i IFK Mariehamn och har under lång tid tillhört en av de absolut mest lovande spelarna i sin åldersklass. Han har återkommande kallats på regionsläger anordnade av Finlands Bollförbund och nyligen var han uttagen i den så kallade ”utmanargruppen” till U-18 landslaget som leds av Peter Lundberg. Wiklöf som är högerfotad är en offensiv mittfältare med bra spelförståelse och god teknik som sina styrkor.

-Det känns riktigt roligt att vi nu kan ta upp Oscar i A-lagstruppen som fullvärdig A-lagsspelare. Han har funnits med i olika A-lagssammanhang redan under en tid. Oscar tillhör ju en av de mest lovande talangerna som vi fått fram på senare tid och han är nu redo för A-lagsfotboll och det känns mycket bra att kunna ta upp spelare från de egna leden i truppen, säger klubbdirektör Peter Mattsson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »