Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 23 november, 2010 - 07:16Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Ordförandestrid i centern<br>Harry Jansson utmanar Thörnroos

När centern på fredag samlas till höstmöte väntar en kamp om ordförandeposten mellan Harry Jansson och den nuvarande ordföranden Veronica Thörnroos. Valberedningen har frågat Harry Jansson om han ställer upp som ordförandekandidat, och han har sagt att han är intresserad och villig att diskutera frågan vidare. Men valberedningen har också frågat andra om de vill kandidera till posten som ordförande för centern, bland andra Veronica Thörnroos. -Att valberedningen tillfrågat även Harry Jansson ser jag inte som en misstroendeförklaring mot mig. Jag ser det snarare som ett sundhetstecken. Vi är ett dynamiskt parti, och vi har olika åsikter, säger Veronica Thörnroos som inte viol spekulera i vem som har störst stöd i partiet, hon eller Harry Jansson. Ålands radio har försökt nå Harry Jansson för en kommentar men inte lyckats.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »