Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 19 juli, 2016 - 14:21Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:13

Orättvis konkurrens mot Gröna udden

En orättvis konkurrens mot campingen, ja så upplever campingen Gröna Uddens ansvariga Lasse Luoma situationen i Mariehamn just nu. För efter att det för några år sedan blev lagligt att campa på parkeringar i staden, såvida parkeringstiden hålls, anser han att det är svårt att konkurrera med vad som då blivit gratis campingplatser. Dessutom upplever Lasse Luoma att folk utnyttjar hans service utan att hyra plats av honom, han berättar att personer som campar i staden kan komma för att låna hans toaletter och tömma sina latriner hos honom, något som han tycker att känns fel.
Mer om det här hör ni i Åland i dag i eftermiddag och då gästar också minister Wille Valve (M) studion för att berätta om landskapsregeringens syn på saken.

Reporter: Andreas Johnsson
redaktionen@radiotv.ax

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »