Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 24 april, 2018 - 10:53Uppdaterad: tisdag, 24 april, 2018 - 11:04
  • Vd Dan-Erik Woivalin räknar med nyanställningar om planerna förverkligas. Arkivfoto: Nina Eriksén

Ömsen utvecklar personförsäkringar

Efter förra veckans besked att Alandia Försäkring säljer verksamheten som gäller person- och reseförsäkringar till Lokal Tapiola satsar nu Ömsen på ett ökat utbud av sina tjänster.

 Enligt ett pressmeddelande i dag erbjuder bolaget snart en utvecklad olycksfallsförsäkring och en mera omfattande reseförsäkring.

På en direkt fråga från Ålands Radio i torsdags sa Ömsens vd Dan-Erik Woivalin att det inte är omöjligt att bolaget satsar mer på personförsäkringar. Sedan tidigare har den som velat kunnat teckna en olycksfallsförsäkring som tillägg till hemförsäkringen där också en begränsad reseförsäkring ingår. Nu är planerna att erbjuda en mer omfattande olycksfallsförsäkring som inte är kopplad till hemförsäkringen samt en komplett reseförsäkring.

Om planerna förverkligas behövs också nyrekrytering till Ömsen som redan har alla tillstånd som krävs för utvidgning av sin verksamhet.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »