Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 29 juli, 2021 - 09:26Uppdaterad: torsdag, 29 juli, 2021 - 15:05
  • Alexander Semenov, huvudtränare för FC Ålands herrfotbollslag. Arkivfoto: Hans Persson-Bru.

Oklart med förlängning för Semenov

Alexander Semenov, huvudtränare för FC Ålands herrfotbollslag, har ett kontrakt med klubben som löper ut i november och enligt honom själv blir det antagligen inte någon förlängning.

Han säger att han behöver en heltidstjänst för att kunna stanna kvar på och Åland och upplever det som sannolikt att han inte stannar kvar i klubben när kontraktet löper ut. Semenov säger också att han frågat om kontraktsförlängning och fått till svar att man inte vet hur situationen för honom kan bli.

Alexander Semenov, som tränat FC Åland sedan tiden man gick under namnet SIFFK, är nu beredd att lämna Åland och ska ha fått kontraktsförslag från klubbar utanför Åland.

FC Ålands styrelseordförande Kennet Berndtsson vill inte kommentera huruvida det blir en fortsättning för Alexander Semenov eller inte.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »