Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 23 juli, 2010 - 17:10Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Obunden samling står bakom Nauclér

Obunden samling ställer sig bakom riksdagsledamot Elisabeth Nauclér för en andra mandatperiod i riksdagen.- Partistyrelsen är enig bakom henne och jag har också diskuterat frågan med henne, säger Obunden samlings ordförande Gun-Mari Lindholm.I en intervju i dagens nummer av Ålandstidningen säger Elisabeth Nauclér att hon är villig att kandidera för ytterligare en period i riksdagen, bara något parti ställer upp henne som kandidat.- Ett önskemål förra gången, och nu också, är en så bred uppslutning bakom henne som möjligt, och jag har redan diskuterat saken med övriga partier, säger Gun-Mari Lindholm.Något besked hur de andra partierna ställer sig har hon inte fått, nya överläggningar äger rum i augusti. Riksdagsvalet hålls i april nästa år.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »