Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 18 juni, 2024 - 05:54Uppdaterad: tisdag, 18 juni, 2024 - 07:46
  • Ann-Sofie Silvennoinen. Foto från Oasen.

Oasen anställer en tf förbundsdirektör

Förbundsstyrelsen för Oasen boende- och vårdcenter har anställt Ann-Sofie Silvennoinen som tf förbundsdirektör för tiden 1 juli till den 31 december i år, det berättas i ett pressmeddelande 

Silvennoinen är sjukskötare, magister i hälsovetenskaper, MBA och doktorand vid Åbo Akademi. Hon har en bred erfarenhet inom förvaltning och av olika administrativa uppgifter både inom den offentliga och privata social- och hälsovårdssektorn. Tidigare jobbade hon som social- och hälsovårdsdirektör i Borgå där ansvarade hon för sektorns förvaltning, ekonomi, beredning, verkställande och utveckling av verksamheten. Silvennoinen har även erfarenhet av det åländska självstyret efter sin tid som kommundirektör i Lumparland.  

För tillfället arbetar Silvennoinen som projektledare för fortbildning gällande Professionellt Digitalt Ledarskap vid Åbo Akademi och forskarstuderar om äldres trivsel på äldreboende. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »