Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 25 januari, 2021 - 05:54Uppdaterad: måndag, 25 januari, 2021 - 07:21

Ny radioordförande ser utmaningar i ekonomin

Magnus Lundberg (C) är ny ordförande för Ålands Radio och tv. Han har tidigare varit revisor för bolaget och ser fram emot att använda sina kunskaper i sin nya roll.

- Just nu uppfattar jag att den viktigaste uppgiften är att få klarhet i finansieringen. Förändringen i finansieringssystemet gör att det finns en osäkerhet på några hundratusen euro, i det korta perspepektivet behöver vi få klarhet i det. Det går ju inte att planera någon utveckling om det är så att vi till och med har mindre pengar, säger han.
Magnus Lundberg säger också att han har mycket att lära om verksamheten i övrigt och att han ser fram emot att bekanta sig med uppdraget. Den nya styrelsen har sitt första möte planerat i februari.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »