Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 13 januari, 2020 - 06:16Uppdaterad: måndag, 13 januari, 2020 - 17:55
  • Joakim Isaksson och Åsa Nordström berättar att Ålands golfklubb nu höjer nivån till lite högre standard i samband med att den nya Slottsbanan tas i bruk. Foto Nina Smeds
  • Golfbanan i Kastelholm, fotad hösten 2019. Foto: Owe Sjöblom

Ny klubbprofil för Ålands golfklubb

Ålands golfklubb lanserar en ny klubbprofil under året.

Det första tydliga tecknet är att man målat byggnaderna vid golfbanan svarta istället för den tidigare gråblå färgen.
Den nya profilen ska bli mer tilltalande på en internationell nivå eftersom man förväntar sig större intresse för golfklubben i och med att den nya Slottsbanan tas i bruk i juli berättar klubbdirektör Åsa Nordström.

-Vi höjer nivån till lite högre standard och själva profilen ska vara stilren, säger hon.

Profilen ska vara i svart, silver och grått och ska synas på utseendet i allt från de nya golfbilarna man ska införskaffa till marknadsföringsmaterial. Kungsbanan och Slotts banan döps om till engelsk motsvarigheter, Kings Course och Castle Course. Det är ett steg mot en internationalisering.

-Jag tror fortfarande att våra viktigaste marknader är Sverige och Finland. Men vår målsättning är att finnas med på topp-100-Europalistan. Då behöver vi höja blicken lite och titta lite längre bort, säger Åsa Nordström.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »