Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 22 mars, 2013 - 06:44Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Nu möjligt att byta elavtal på webben

Nu kan Ålands Elandelslags kunder byta sina elavtal och nya kunder teckna avtal på webben. Kunderna kan direkt på hemsidan välja antingen rörligt eller fast avtal i stället för att köpa sin el till ett pris efter den vanliga tariffen, något som enligt elandelslagets vd Jan Wennström kunder har ringt och frågat efter. Enligt honom görs satsningen därför att andelslaget vill erbjuda sina kunder fler alternativ, men även för att knyta till sig nya kunder. Men att man har planer på att sno kunder från exempelvis Mariehamn stads elverk vill Jan Wennström inte riktigt hålla med om. -Jag vill inte kalla det för att sno, det vi gör är att erbjuda kunder el till ett bra pris, säger Jan Wennström. Att kunna byta elavtal på webben är ingen tjänst som stadens elverk nu erbjuder, där är det i stället telefon och mail som gäller när man vill byta eller teckna avtal.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »