Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 4 april, 2019 - 06:30Uppdaterad: torsdag, 4 april, 2019 - 07:11
  • Polisen omhändertog i går kväll en nedkyld person och hade nyhterhetskontroll vid ett färjanlöp. Foto Ida Jansson

Nedkyld person omhändertogs

Polisen hade i går kväll nykterhetskontroll vid ett färjanlöp.

En förare gav ett positivt utslag på amfetamin i narkotikatestet som utfördes. Med i bilen fanns en passagerare som också testades positivt för amfetamin. Föraren är nu misstänkt för rattfylleri och straffbart bruk av narkotika, och fick ett tillfälligt körförbud och fick sitt körkort omhändertaget av polis. Passageraren är misstänkt för straffbart bruk av narkotika och har fått böter för det.

En person anmälde i går att dennes bil hade blivit utsatt för skadegörelse under tiden den hade varit parkerad på ett parkeringsområde i Mariehamn. En polispatrull tog emot en brottsanmälan på plats  och dokumenterade skadorna. Ärendet rubriceras som skadegörelse.

En person som låg och sov på trottoaren i Mariehamn och som var kraftigt nelkyld greps på basis av polislagen för att skydda dennes hälsa och f värma upp sig på polisstationen under natten.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »