Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 25 augusti, 2019 - 13:33

Motstånd mot polis och ordningsvakter

När en person skulle avvisas från en nattklubb i Mariehamn den senaste natten så gjorde han så kraftigt motstånd så att han nu är misstänkt våldsamt motstånd mot tjänsteman och motstånd mot polisen.

När polisen kom till platsen var dom tvungna att använda maktmedel för att bryta motståndet. Polisen grep personen enlugt polislagen. En annan medborgare misstänks för motstånd mot person som upprätthåller ordningen och greps även han enligt polislagen. Dådet skedde i Mariehamn.

Sent på lördagskvällen körde en person med en personbil in i en refug i hamnområdet i Eckerö. Personen skadades och fick föras till sjukhus och personen är nu misstänkt för grovt rattfylleri, grovt äventyrande av trafiksäkerheten, olovlig körning, trafikförseelse, samt hindrande av tjänsteman.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »