• Zacharias Forsström vann sin singelmatch. Arkivbild
Zacharias Forsström
Publicerad: söndag, 1 december, 2019 - 14:24, uppdaterad: söndag, 1 december, 2019 - 16:04

MLK tog poäng i Jyväskylä

MLK tog två poäng i tennisens division 1 när dom spelade oavgjort 2-2 mot JTS i Jyväskylä.

Markus Bolin vann den första matchen mot Mikhail Balgamashev med 2-0. Sen förlorade Henrique Norbiato med samma siffror mot Lauri Leskinen. Zacharias Forsström vann sin singel mot Jussipekka Salo med 2-1 och sen blev det förlust i dubbeln för Bolin/Forsström, JTS vann med 2-1 efter 13-11 i supertiebreak.

Det här var fjärde matchen för MLK som har tre poäng och ligger sist i tabellen. Inkommande lördag får laget spela sin första hemmamatch för säsongen när ETS från Esbo kommer på besök till Bollhalla.

Fler Nyheter

Full pott för MLK

Zacharias Forsström efter vinsten mot TCT
4-0 vann MLK med för andra gången denna helgen när hemmalaget välkomnade TCT till Bollhalla. En match som bjöd på långa bollar med bra spel och där slutresultatet ändå speglade hur matcherna hade spelats.

IFK Mariehamn utklassade Ormsta

Otto Silfver efter matchen mot Ormsta
Hockeyherrarna i IFK Mariehamn tog en väldigt betryggande seger hemma på Islandia med 9-2 (3-1, 3-1, 3-0). I matchens första minut gör IFK:s Robin Englund 1-0. Därmed skrev han in sig i historieböckerna genom att bli den person med flest poäng någonsin i division tre, 412 poäng allt som allt.

Holmström 54:a i Marcialonga

Isac Holmström om Marcialonga 2020
Isac Holmström kom på en 54:e plats i Marcialonga. Det 70 km långa loppet i norra Italien vanns av norrmannen Tore Bjørseth Berdal som korsade mållinjen efter 3:05:52.

Hovrätten förkortar körförbud

Hovrätten har förkortat ett körförbud för en man som körde kraftigt berusad i augusti 2017.

Intervjuer med pristagarna från Idrottsgalan

Här hittar du intervjuer med vinnarna från den åländska idrottsgalan.

Vinnarna vid årets idrottsgala

Här hittar ni alla vinnarna vid den åländska idrottsgalan.

Vinst för IFK i bottenstriden

Pontus Nylén efter matchen mot Farsta
I bottenstriden av fortsättningsserien i Hockeytrean Östra lyckades herrarna i IFK Mariehamn vinna hemma på Islandia med 6-4 över Farsta IF.

Kontraktet säkrat för MLK

Zacharias Forsström efter dubbelvinsten
Herrarna i MLK Tennis tog en övertygande seger idag med 4-0 mot Ettan hemma på Bollhalla. Detta innebär också att MLK har säkrat kontraktet och får fortsätta spela i division ett nästa år.

Team Åland bowling - årets öspelspärla

Under kvällen delade Stiftelsen Åland Island Games -91 ut utmärkelsen årets öspelspärla. Det var de åländska bowlarna som fick äntra scenen för att ta emot en helt ny pokal.