Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 3 oktober, 2023 - 10:45Uppdaterad: tisdag, 3 oktober, 2023 - 12:50

Misshandel och olaga hot i helgen

Från den senaste helgen rapporterar polisen om både misshandel, olaga hot och en hel del böter som delades ut i trafiken. 

Polisen fick en anmälan om en pågående misshandel i Mariehamn och ryckte ut till platsen där de grep en misstänkt person. 

Lite senare kom en ny anmälan från Jomala där en person hade hotat några personer. Även den personen greps. Den sista personen som polisen grep i helgen hade stört hemfriden i ett flervåningshus i Mariehamn. Den personen är även misstänkt för straffbart bruk av narkotika. I samtliga fall utreder polisen de olika ärendena vidare. 

Utöver detta hade polisen trafikövervakning och delade ut sammanlagt 15 böteslappar till olika förare. 

Slutligen påminner polisen om att det börjar bli mörkt ute och därför påminns trafikanter att se över att bland annat fordonens belysning är i skick. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »