Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 6 juli, 2020 - 09:21

Minderårig med fyrverkerier fick böter

En minderårig fick böter för innehav av fyrverkerier.

Det var på lördagen som en polispatrull påträffade en minderårig cyklist som cyklade på bakhjulet mot rött trafikljus i Mariehamn. När patrullen stoppade cyklisten kunde man även se att två fyrverkeripjäser stack ut ur ryggsäcken. Den minderåriga cyklisten fick böter för två fall av trafikförseelse. Under samma helg anmäldes en eventuell skottlossning i Mariehamn. Efter att polisen talat med flera vittnen tror polisen att det högst sannolikt rört sig om fyrverkeripjäser som avfyrats. Den exakta händelseplatsen lyckades inte lokaliseras.

Polisen fick även under natten till söndagen flera samtal om störande hemmafester. I samtliga fall räckte det med att polisen besökte festerna och uppmanade till tystnad. Utöver det här mötte polisen en personbil på Eckerövägen som körde 117 km/h på en sträcka där det är tillåtet att köra 90 km/h. Föraren fick böter.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »