Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 5 augusti, 2022 - 09:52Uppdaterad: fredag, 5 augusti, 2022 - 11:26
  • Nordiska mästerskapen för islandshästar börjar på tisdag. Arkivbild.
  • Niko Micklin. Foto Tim Höglund

Medveten satsning innebär säsongsförlängning

Under augusti och september hålls en hel del evenemang av varierande storlek och det är en följd av en medveten satsning från arrangörer och turist-Åland.

- Det här är en del av satsningen vi gjort för att förlänga säsongen. Och även jobbet med att få till evenemang syns tydligt i slutet av den här sommaren och början av hösten, säger Niko Micklin vid Visit Åland.

Bland annat börjar Ålands operafestival i dag, det arrangeras jazzkonserter både i Mariehamn och på Föglö, det är bilutställningar på kommande och det ska vara musik- och dansfestival. Dessutom arrangeras flera stora idrottstävlingar, till exempel nordiska mästerskapen för islandshästar, SFI-mästerskapen i friidrott och bänkpress och deltävlingen på Europatouren i golf.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »