Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 4 januari, 2021 - 11:07Uppdaterad: måndag, 4 januari, 2021 - 15:06
  • M/S Mariella. Foto: Tuuka Ervasti, Viking Line

Mariella är inte på väg till Spanien

Viking Line har i dagsläget inga planer på att sälja M/S Mariella. Det säger informationsdirektör Johanna Boijer-Svahnström.
 

I slutet av förra veckan publicerade den spanska sjöfartsbloggen Ferrybalear en artikel där man spekulerade om att just Mariella skulle övergå till det nybildade kryssningsföretaget Morocco Cruise Lines och sättas i trafik mellan Tanger och den spanska staden Motril.

- Det är bara ett rykte och sådana rykten är inte ovanliga i branschen när fartyg tas ur trafik under längre perioder. Det finns i dagsläget inga sådana planer. Däremot har vi hela tiden sagt att när vi får Viking Glory ska ett av våra äldre fartyg säljas. Planen har varit att det ska vara M/S Amorella men vi ser hur situationen ser ut när vi kommer dit, säger Johanna Boijer-Svahnström.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »